ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΡΟ ΒΑΦΗΣ.

Η Λάσκαρης Α.Β.Ε. έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει πολλές χημικές επεξεργασίες προ βαφής ικανοποιώντας προδιαγραφές του στρατού και απαιτήσεις κατά DIN. Έτσι λοιπόν, εκτός από τη φωσφάτωση σιδήρου που λειτουργεί με ψεκασμό στη γραμμή της ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας είναι διαθέσιμες και οι παρακάτω χημικές επεξεργασίες:

ΦΩΣΦΑΤΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ

Εφαρμόζεται σε σιδερένιες επιφάνειες. Προστατεύει άριστα τις ακμές και τα σημεία κοπής στη λαμαρίνα (σημεία που δύσκολα καλύπτονται επαρκώς μόνο με πούδρα).

Εφαρμόζεται σε εξαρτήματα που πρόκειται να εκτεθούν σε δύσκολες συνθήκες όπως κοντα σε θαλασσα ή σε ιδιαίτερα υγρά κλίματα.

Η φωσφάτωση ψευδαργύρου πληρεί τις απαιτήσεις των Αμερικανικών προδιαγαρφών TT-C-490 Type I και MIL-P 16232 Type Z.

ΑΠΟΓΡΕΖΩΣΕΙΣ-ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Η Λάσκαρης Α.Β.Ε. διαθέτει τμήμα απoγρέζωσης (δονητές, μπουράτα) για καλύτερη προετοιμασία και φινίρισμα μικρών χυτών εξαρτημάτων.

Η σύγχρονη τεχνολογια και πολυετής εμπειρία στον τομέα των χημικών επεξεργασιών δίνει τη δυνατοτητα εφαρμογής οποιασδήποτε επεξεργασίας με την πλέον οικονομική και αξιόπιστη μέθοδο προστασίας.

ΧΡΩΜΑΤΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALODINE 1200

Χρωμάτωση αλουμινίου Alodine 1200, εφαρμόζεται σε φύλλα και προφίλ αλουμινίου καθώς και σε χυτοπρεσσαριστά εξαρτήματα αλουμινίου. Είναι η κλασσική αντιδιαβρωτική μέθοδος για την προστασία του αλουμινίου όπου δίνει στην επιφάνεια ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Με αυτή τη μέθοδο αδρανοποιείται η επιφάνεια του αλουμινίου και δημιουργείται κατάλληλο υπόστρωμα για άριστη πρόσφυση της πούδρας. Για εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών εφαρμόζεται κατάλληλα η μέθοδος διατήρησης της αγωγιμότητας στα επιθυμιτά επίπεδα. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι κατά MIC-C 81706 και τα χρωματομένα ικανοποιούν τις προδιαγραφες MIC-C 5541

ΧΡΩΜΑΤΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALODINE 1000

Χρωμάτωση Αλουμινίου Alodine 1000, δίνει στην επιφάνεια του αλουμινίου πολυ απαλή ιριδίζουσα απόχρωση.

 

ΧΡΩΜΑΤΩΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALODINE 4830/4831

Χρωμάτωση Αλουμινίου Alodine 4830/4831, πολύ πιο ήπια και οικολογική, καθώς δεν περιέχει Cr+6. Δίνει στην επιφάνεια του αλουμινίου μια διάφανη απόχρωση και ικανοποιεί το RoHS